Despre noi

THE BEST CARS IN BUCHAREST

CALITATE & CONFORT & STIL

Cine suntem?

PESTE 500 DE CLIENȚI FERICIȚI
Pe lângă faptul că îți oferim cele mai plăcute călătorii în mașinile  noastre, garantăm că vei fi  impresionat de  atenția  noastră la detalii și de modul în care operează șoferii noștri profesioniști. Faptul că nu suntem încă o companie foarte  mare ne motivează să facem tot posibilul că tu să trăiești o experiență  ireproșabilă în mașinile noastre. De aceea îți oferim și cel mai bun raport calitate preț de pe piață! Nu ezită să ne contactezi chiar acum!

Ce ne diferențiază?

La Bucharest Limousine , pasiunea noastră pentru lux și servicii impecabile ne definește. Suntem mai mult decât o companie de închirieri de limuzine; suntem arhitecții experiențelor memorabile.

Eleganță și Rigoare

Fie că sunteți într-un S Class sau într-un E Class, veți simți călătoria noastră ca pe o incursiune în lumea rafinamentului. Interiorul luxos, designul impecabil și atenția la detalii sunt elementele care ne definesc.

Servicii Personalizate​

Fiecare client este unic, iar noi ne adaptăm la nevoile și dorințele dumneavoastră. De la transferuri aeroportuale la tururi personalizate ale orașului, suntem aici pentru dumneavoastră. Vă ascultăm și vă oferim soluții personalizate pentru fiecare solicitare.

Experiențe Memorabile

O nuntă, o petrecere sau o simplă plimbare prin oraș devin evenimente de neuitat atunci când alegeți Bucharest Limousine. Șoferii noștri experimentați vă vor trata cu profesionalism, iar mașinile noastre de lux vă vor oferi confort și stil.

Flota Noastră Variată

 De la eleganta Mercedes Maybach S-Class la puternica Mercedes V Class, avem o gamă variată de mașini pentru fiecare preferință. Indiferent dacă doriți să impresionați la o întâlnire de afaceri sau să faceți o intrare spectaculoasă la o petrecere, avem vehiculul potrivit pentru dumneavoastră.

Solicită o estimare!

Masinile Noastre

IMG_8637
IMG_8671
IMG_8633
IMG_8625
IMG_8628
IMG_8669
IMG_8657
IMG_8646
IMG_8682
IMG_8596
IMG_8600
IMG_8618