Transfer Aeroport

THE BEST CARS IN BUCHAREST

CALITATE ‎ ,‎ ‎ CONFORT‎ ‎ ‎ & ‎ ‎ STIL

Transferuri Aeroport

La Bucharest Limousine, pasiunea noastră pentru lux și servicii impecabile ne definește. Suntem mai mult decât o companie de închirieri de limuzine; suntem arhitecții experiențelor memorabile.

Un transfer privat este o modalitate practică și accesibilă de a rezerva în avans transportul de la aeroport la orice hotel sau adresă din București. Iată cum funcționează:

 1. Rezervare Personalizată: Alegeți un vehicul de lux din flota noastră diversificată. Suntem mereu pregătiți să vă preluăm de la aeroport.

 2. Șofer Profesionist: La ora stabilită, șoferul nostru vă va aștepta la aeroport sau la locația indicată în rezervare. Puteți conta pe experiența și punctualitatea noastră.

 3. Confort și Relaxare: Vehiculul privat vă va duce relaxat la destinație. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trafic sau alte detalii logistice.

  • Siguranță: Flota noastră cuprinde vehicule care au trecut toate testele de siguranță rutieră, astfel încât dumneavoastră și cei dragi să ajungeți de la punctul A la punctul B în siguranță.

  • Stres Redus: Șoferii noștri experimentați vă vor transfera la destinație. Stați relaxat și bucurați-vă de călătorie.

  • Vehicule Premium: Alegeți mașina care vi se potrivește cel mai bine. Dacă apreciați caracteristicile de lux și designul impecabil, sunteți în locul potrivit.

  • Preț Transparent: Fără costuri ascunse. Toate detaliile sunt comunicate transparent pe site-ul nostru.

Flota de masini :

 • Premium: Mercedes-Benz MAYBACH ( maximum 3 pasageri ) ;
 • Business Class: Mercedes-Benz E Class ( maximum 3 pasageri );
 • Minivan: Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz Viano ( maximum 7 pasageri );

Modalitate de plata: Cash / POS in masina / Factura si Chitanta

 

Solicita o ofertă!

TRANSFER AEROPORT

Ne mai ocupam si cu: